Cursus Fotografie

Thema (Digitaal & Klassikaal)

Data voorjaar 2022:

Digitaal (online): Maandag 7-feb. Aanvang: 19:30u.

Nieuwvliet: Dinsdag 8-feb. Aanvang: 19:30u.

Terneuzen: Woensdag 2-feb. Aanvang: 19:30u.

Hulst: Donderdag 3-mrt. Aanvang: 19:30u.

Duur 5-lessen

In deze cursus gaan we wat dieper in op de genres en onderwerpen zodat we gerichter en/of creatiever gaan fotograferen. Door gerichte opdrachten gaan we jouw favoriete genre verder stimuleren en ontwikkelen. Het is in deze lessen raadzaam je camera mee te nemen.
In deze cursus gaan we af en toe ook actief aan de slag. Tijdens de cursus werken we aan een expo-thema, die getoond zal worden op de cursistenwebsite en op de Foto-Expositie.
Jaarlijks wordt de haalbaarheid van een expositie beoordeeld. Om deze cursus te volgen moet je de manuele instellingen van je camera volledig kennen en kunnen toepassen. Tevens dien je de cursusstof zoals geleerd in de basis- en gevorderdencursus onder de knie hebben. Rechtstreeks instappen kan betekenen dat je wordt uitgenodigd om te kijken of je u de gewenste lesmaterie beheerst.

Benodigdheden: Fotocamera (Compact-Compactzoom-Spiegelreflex-Systeemcamera)

Tempo cursusverloop: Maandelijks (3-5 weken).

N.B. Verlengde deelname aan deze cursus is alleen mogelijk indien er geen doorstroming plaats vindt vanuit de groep "Omgaan met Licht". Garantie doorstromende cursisten tot 1 maand voor aanvang van deze cursus. Er wordt naar gestreefd om cursisten minimaal 1 jaar te laten deelnemen.

Maximaal deelnemers: Hulst - 7, Nieuwvliet - 8, Terneuzen - 9

Docent: Franklin Gelderland.

Inschrijven per mail: zie Contact

Wijzigingen Voorbehouden

Klassikaal:
€ 95,- p.p.
Bij betaling in 2 termijnen 2x € 45,50

Digitaal:
€ 82,50 p.p.
Bij betaling in 2 termijnen 2x € 41,25