Thema cursus

Thema

€ 90,- p.p.p. half jaar

(5-lessen incl praktijk – zaterdag hele dag)

Dit is een jaarcursus, waarvan betaling per half jaar plaats vind. Per half jaar zijn dit 5-lessen, dus per jaar 10-lessen, incl. 2x praktijk in het weekend. Instromen kan ieder half jaar. Bij betaling per jaar wordt 5% korting verleend.

In “Thema” gaan we wat dieper in op de genres en onderwerpen om deze gerichter en/of creatiever te fotograferen. Door gerichte opdrachten, locatie bezoeken alsmede het herkennen van je favoriete genre door bezoek aan expo’s, gaan we jouw favoriete genre verder stimuleren en ontwikkelen. Het is in deze lessen raadzaam je camera mee te nemen.  In deze cursus gaan we ook een paar keer actief aan de slag tijdens de cursus m.b.t. het nieuwe thema om op die manier alvast een opstapje te verkrijgen. Om deze cursus te volgen moet je de manuele instellingen van je camera volledig kennen en kunnen toepassen en de cursusstof zoals geleerd in de basis- en gevorderdencursus onder de knie hebben. Rechtstreeks instappen kan betekenen dat u wordt uitgenodigd om te kijken of u de gewenste lesmaterie beheerst. Tussentijds instappen is mogelijk.

Ieder jaar wordt afgesloten met een expositie.

Benodigdheden: Fotocamera (Compact-Compactzoom-Spiegelreflex-Systeemcamera)

Inclusief koffie/thee & schrijfbenodigheden.

Tempo cursusverloop: Maandelijks (Woensdag, aanvang 19:30u.)

n.b. Deelname aan deze cursus is minimaal 1 jaar. Daarna is verlenging alleen mogelijk indien er geen doorstroming plaats vind vanuit de groep Omgaan met Licht. Garantie doorstromende cursisten tot 1 maand voor aanvang van deze cursus.

Maximaal aantal deelnemers: 12.

Om deze cursus te volgen moet je een basiscursus fotografie & Omgaan met Licht, hebben gevolgd, daarnaast is het erg raadzaam om de cursus Omgaan met Licht te volgen. Door je kennis van het licht, geeft dit een meerwaarde voor het uitvoeren van de opdrachten.

*Het aantal cursusplaatsen wordt dagelijks bij gehouden. Hier geld: Wie het eerst komt, het eerst maalt. Inschrijven per mail: foto@fotofranky.nl